Uitgeverij Pluim zoekt een PR-en marketing-/redactiestagiair per 1 september 2022

1 september 2022

Ben je een enorme boekenliefhebber en wil je graag ervaring opdoen in een uitgeverij, aan de kant van redactie of PR & marketing? En ben je 4 tot 8 maanden beschikbaar vanaf begin augustus/september 2022? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar info@uitgeverijpluim.nl!

Uitgeverij Pluim is een onafhankelijke, zelfstandige uitgeverij in hartje Amsterdam. We geven Nederlandstalige en vertaalde fictie, non-fictie en poezië uit. Voorbeelden van boeken zijn Amalia van Claudia de Breij, Phoenix van Bert Wagendorp, Ik ben een eiland van Tamsin Calidas, en De goede immigrant (i.s.m. Dipsaus podcast). Als stagiair krijg je een bijzonder kijkje in de keuken van deze jonge uitgeverij: je bent betrokken bij de dagelijkse gang van zaken en je maakt het uitgeefproces van héél dichtbij mee.

Pluim werkt met gevestigde auteurs zoals o.a. Hanna Bervoets, Bert Wagendorp, Lieke Marsman, Joris Luyendijk en Ellen Deckwitz. Ook heeft Pluim een oog voor aanstormend talent en geven we regelmatig debutanten uit.

Uitgeverij Pluim betaalt een normale stagevergoeding voor 36 uur per week.

Als je nog vragen hebt, stel je deze door te mailen naar info@uitgeverijpluim.nl. Als je liever nog even incognito wilt blijven en meer wilt weten over hoe het is om stagiair te zijn bij de uitgeverij, kun je ook contact opnemen met de huidige stagiair Marijne (publiciteit@uitgeverijpluim.nl).