Uitgeverij Pluim zoekt stagiair

9 december 2021

Ben je een enorme boekenliefhebber en wil je graag ervaring opdoen op het gebied van PR en marketing? En ben je 4 tot 8 maanden beschikbaar per 1 februari 2022? Stuur dan snel een mail met je CV en motivatie naar info@uitgeverijpluim.nl!

Uitgeverij Pluim is een onafhankelijke, zelfstandige uitgeverij in hartje Amsterdam. We geven Nederlandstalige en vertaalde fictie, non-fictie en poezië uit. Wij geven de boeken uit van Hanna Bervoets, Toine Heijmans, Bert Wagendorp, Massih Hutak, Lieke Marsman, Ellen Deckwitz, Claudia de Breij, Joris Luyendijk en Dipsaus podcast. Ook heeft Pluim een oog voor aanstormend talent en geven we regelmatig debutanten uit. Als stagiair krijg je een bijzonder kijkje in de keuken van deze jonge uitgeverij: je bent betrokken bij de dagelijkse gang van zaken en je maakt het uitgeefproces van héél dichtbij mee.

 Uitgeverij Pluim betaalt een normale stagevergoeding voor 36 uur per week.

Als je nog vragen hebt, stel je deze door te mailen naar info@uitgeverijpluim.nl. Als je liever nog even incognito wilt blijven en meer wilt weten over hoe het is om stagiair te zijn bij de uitgeverij, kun je ook contact opnemen met de huidige stagiair Martin (publiciteit@uitgeverijpluim.nl).