Massih Hutak in het Amsterdam Museum

After Hours is een terugkerend programma na werktijd over en voor Amsterdam. Op 16 januari trappen ze af met de eerste editie van 2020: Gentrified! Over de gentrificatie van de stadsdelen van Amsterdam. Hoe kun je, als nieuwe bewoner van een stadsdeel respectvol omgaan met oorspronkelijke bewoners? We praten ook over hoe je als bewoner kunt helpen zorgen dat je buurt zijn identiteit niet verliest. Want verandering hoort bij een stad. Maar hoe zorgen we dat verandering positief blijft?

Ook Massih Hutak zal aanwezig zijn. Samen met Najah Aouaki, urban strategist en oprichter van het project Javakwartier, en Peter Both en Fouad Lakbir, oprichters van het project Cascoland Kolenkitbuurt in Amsterdam Nieuw West houdt Hutak een paneldiscussie over gentrificatie in de stad. Hierna zal het veelzijdig talent uit Amsterdam Noord de zaal op z'n kop zetten met muziek.

Diner | Museumcafé Mokum
Diner: Stamppot Andijvie met rookworst, spekjes en jus
Vegadiner: Stamppot Andijvie met vegetarische rookworst en jus

Diner in Museumcafé Mokum kost 14,50 en dient online bij je ticket te worden besteld. Diner is van 17:00 tot 20:00 en is inclusief een glas bier, wijn of fris.

Klik hier voor tickets!