Voorjaarsaanbieding 2020

In het voorjaar van 2020 verschijnt bij Uitgeverij Pluim: 

Wie herdenken wij op 4 mei? is een visuele gids van alle slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog die op 4 mei worden herdacht, samengesteld door Jaap Goudsmit, Johan Heilbron, Peter Ekamper, Timo van Barneveld en Bela Zsigmond. Klik hier voor de online folder.

Wij zijn Angela schetst een beeld van één van de machtigste vrouwen op aarde: Angela Merkel, bondskanselier van Duitsland. Met een inleiding van Marcia Luyten. Met bijdragen van onder anderen Margriet Brandsma, Els Kloek, Cecile Narinx, Madelijn van Nieuwenhuizen, Devika Partiman, Wilma de Rek, Manon Uphoff en Evelien van Veen. Klik hier voor de online folder.

Liefdevol onderzoek naar het leven van een bipolaire moeder: Moeder van glas van Roos Schlikker in midprice. Klik hier voor de online folder.

Alles wat er was groeide uit tot moderne klassieker, een van Bervoets' meest geliefde romans. Nu in midprice. Klik hier voor de online folder.

Hoe werkt oorlogstrauma door in de volgende generaties? In april verschijnt van Ellen Deckwitz, Echokamer, overleven in tijden van oorlog en vrede. Klik hier voor de online folder.

Ouder worden met succes: neurowetenschapper Daniel J. Levitin onderzoekt de kracht en potentie van ons leven. Hij biedt een nieuwe perspectief op ouder worden met praktische tips over wat je in elke levensfase kan doen om prettiger oud te worden. Klik hier voor de online folder.

Carola Rackete vertelt inTijd voor actie over haar strijd , over de directe samenhang tussen vluchtelingenstromen, de klimaatcrisis en de toenemende ongelijkheid in de wereld, en roept op om te handelen. Klik hier voor de online folder.

De debuutroman Tussenruimte van Vanessa Oostijen, is een breekbaar en bij vlagen hard en onvoorspelbaar sprookjesachtig verhaal. Klik hier voor de online folder.

L. H. Wiener heeft in vijftig jaar schrijverschap een oeuvre van tientallen bundels en enkele romans opgebouwd. Zeeangst is het nautische logboek van een schipper, die met zijn vriendin en hun poes een zeiltocht maakt langs de Engelse zuidkust. Ter gelegenheid van Wieners 75e verjaardag verschijnt De zoete inval. Een klein boekje met grootste verhalen en ideeën. Klik hier voor de online folder.