'V - van vulva tot vagina'

1 februari 2019

Vanwege het verschijnen van V - van vulva tot vagina vertelt Emma Curvers aanstaande zondag bij Met het oog op morgen alles over het boek. Op maandag 18 februari schuiven Emma Curvers en Mariah Mansvelt Beck ook nog eens aan bij Jinek.

Hier zijn al enkele lezersreacties_:_

Dat de clitoris zo groot is... er ging een wereld voor me open. Over seksuele onderwerpen praten blijft voor de meeste mensen toch nog... Kinda awkward, you know? Het woordje clitoris maakt veel los, zo te lezen... Tijd voor de hashtag #vierjevagina Yes! Sex positivity! Vrouwen opgelet? Vrouwen en hetero/bi mannen opgelet zou ik zeggen... (of in elk geval alle mensen met een clitoris en de mensen die omgaan met een clitoris /vagina) Besef nu pas dat ik nooit had nagedacht over wat er in een tampon zit... Ik wist niet dat de pil invloed kan hebben op je stemming! He inderdaad... waarom verstop ik mijn tampons eigenlijk als ik naar de wc ga? Nooit geweten dat er een verschil is tussen de woorden vulva en vagina.

In V - van vulva tot vagina schrijven zeven ervaringsdeskundigen over alles wat je moet weten over de vulva van menstruatiemanagement tot wat je kunt verwachten van de overgang om te empoweren en het vrouwelijk lichaam nou eindelijk eens echt op de kaart te zetten. Zodat je gesprekken durft aan te gaan met vriendinnen, partner of huisarts. Door Mariah Mansvelt Beck, Sarah van Binsbergen, Meredith Greer, Emma Curvers, Persis Bekkering, Tineke Kuipers en Bregje Hofstede.

Zondag 17 februari vertelt Emma Curvers bij Met het oog op morgen alles over het boek en op maandag 18 februari schuiven Emma Curvers en Mariah Mansvelt Beck aan bij Jinek.

Beeld: Marilyn Sondeveld, www.wipsite.nl