product

Diverse auteurs

God save the queen

EUR 19.99

Queen Elizabeth begint haar dag met biscuitjes en thee in bed en voor het slapengaan neemt ze één glaasje champagne. Met haar handtassen en broches brengt ze geheime boodschappen over en bij gelegenheid komt ze gevat uit de hoek. Al haar hele leven heeft ze een mateloze interesse in het boerenleven en het liefst brengt ze haar dagen door in gezelschap van honden en paarden. De tranen op de begrafenis van haar geliefde zus Margaret en het vreugdesprongetje toen een van haar paarden een belangrijke drafwedstrijd won, zijn de spaarzame momenten waarop ze haar emoties in het openbaar toonde.

Al bijna zeventig jaar vervult Queen Elizabeth haar koninklijke plicht met ijzeren discipline, ze is een van de bekendste personen op aarde maar tegelijk ongrijpbaar. Een heel enkele keer vangen we een glimp op van de vrouw achter de kroon. Tien vrouwen, die koningin Elizabeth elk op hun eigen manier al jarenlang volgen, schrijven over haar vanuit hun eigen visie en werpen een verrassend nieuw licht op deze bijzondere vrouw

Inleiding door Hieke Jippes. Met bijdragen van: Liddie Austin, Brigitte Balfoort, Reinildis van Ditzhuyzen, Wies Enthoven, Dorine Hermans, Lizet Kruyff, Vanessa Lamsvelt, Nienke van Leverink, Monica Soeting.

AuteurDiverse auteurs
PrijsEUR 19.99
Verschijningsdatum22-10-2020